• Gratis levering vanaf €75
  • Eigen winkel en muziek experts
  • Deskundig advies van onze experts
  • Uitgebreide sortering

Merrill - PolyTable 9" - Jelco SA 250 - Ortofon 2M Red

€2.499,00

Fabrikant: Merrill

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Een speelklare uitvoering van de PolyTable met een Jelco SA-250 arm en een Ortofon 2M Red

PolyTable van George Merrill

In de productiejaren van de MW-101 is de toepassing van vele technieken en materialen die nu in zijn laatste model, de PolyTable, zijn verwerkt, tot wasdom gekomen. Denk aan zaken als Rubber Elastomeric Acoustic Laminate, koolstof versterkt kurk, voeten, motorgelijkloop, pucks, etc, etc. De vervolmaking is terechtgekomen in de PolyTable. Je kunt de PolyTable nog het best vergelijken met een Formule 1 bolide waar het body vanaf is gehaald en alleen het hoogst noodzakelijke in beeld komt.

De PolyTable kan in de basisuitvoering worden besteld. Bij het bestellen moet wel worden opgegeven welke toonarm en welke accessoires worden gebruikt. Bij de samenstelling van het model wordt daar dan rekening mee gehouden betreffende motor en armboard. De PolyTable kan ook speelklaar worden besteld en wordt dan geleverd met een standaard voedingsadapter, een Jelco SA-250 toonarm  en  een  Ortofon  2M  Red  MM  element.

De  digitale  motordrive  van  George  Merrill  behoort  tot  de  meest  geavanceerde  systemen  momenteel  op  de  markt.  Met  een  nauwkeurigheid van twee ppm (parts per million) wordt een ultieme gelijkloop mogelijk en het ontwerp isoleert de motor van het stroomnet. Resultaat is de opschoning van micro-informatie dat leidt tot een betere afbeelding, detaillering en realisme.

We presenteren de PolyTable van George Merrill; de essentie van de draaitafel

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

© 2015 Spanjaard Muziekhandel BV | Algemene voorwaarden