Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

HK Audio LUCAS NANO-600 Cross-Over Min PA Geluidssysteem€ 949,00
Inclusief belasting
Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


HK Audio LUCAS NANO 600 's Werelds eerste Cross-Over PA!

Zeer compact en licht, maar buitengewoon krachtig: met 's werelds eerste crossover PA, zet HK Audio nieuwe standaard voor draagbare PA Systems.

Crossover: het samenbrengen van de verschillende voordelen die andere luidspreker formats bieden.
De superieure, vergaande hoge frequenties die je zou verwachten van een hoge kwaliteit fullrange kast.
Het elegante en ruimtebesparende uiterlijk van een kolom systeem.
En de krachtige bas van een flinke subwoofer gehuisvest in een houten kast. Alle bij de sensationeel lage gewicht van 16.3kg.

Dit wordt mogelijk gemaakt door een hele hoop innovatieve technologieën. Zoals de Multicell transformator (MCT), die superieure prestaties levert die bij een grote hogefrequentie hoorn speaker tegen een fractie van de grootte.
Ondertussen staat de MCT garant voor de akoestisch vlekkeloze koppeling (Coherent Wavefront Stapelen) van de twee satellieten in een mono-kolom formaat. 

Dan is er de ingenieuze Anti-Resonance Brace (ARB), die ervoor zorgt dat de subwoofer compromisloos elke watt omzet in pure low-end energie. 

De praktisch ingesteld en volledig ingerichte input sectie maakt een aparte mixer overbodig in de overgrote meerderheid van de gevallen.

En een absoluut unieke factor: afhankelijk van de taak kan de LUCAS NANO 600 kan worden gebruikt als een slanke mono kolom of als een compacte satellieten / subwoofer-systeem. 

Of gewoon een combinatie van twee mono kolommen om de allereerste "grote" PA-systeem, dat in twee handen vervoerd kan worden, te ervaren.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

NANO600

Specifieke referenties

Nog geen reviews

16 ander(e) product(en)