Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

M-Live Merish 5 Plus Live Machine



€ 1.999,00
Inclusief belasting

Live Machine

Er zijn niet genoeg producten op voorraad



M-Live Merish 5 Plus Live Machine

Speel, mix, bewerk audiobestanden met losse tracks en registreer op Midi File, Mp3 en Video

Eén enkele machine om op een professionele manier te spelen en te zingen.
Het stand-alone apparaat voor het lezen, archiveren en afspelen van digitale backingtracks bevat alle functies van Merish5, maar met dubbele snelheid en de mogelijkheid om audiobestanden met afzonderlijke tracks te bewerken met MTA-bestanden (het formaat ontworpen door M-live).
Het leest en speelt bestanden met de extensie .wav / .aac / .ogg / .flac / .aif / .au, ook met de meegeleverde Plug-in Prompter die het mogelijk maakt om verbinding te maken met apparaten zoals een tablet of smartphone om songteksten en akkoorden van de gespeelde nummers op een afgelegen manier vanaf meer punten op het podium.

Merish5 technische kenmerken:

Merish5 + plus bevat een speler en beheerder van backing-tracks in verschillende formaten: Midi File, Mp3, Video.
Het beheer van de archieven wordt toevertrouwd aan een eenvoudige maar zeer snelle software die probleemloos meer dan 500.000 bestanden kan archiveren. Het interne geheugen is 512 GB, solid state.
Het display van Merish5 is van de nieuwste generatie, zeer helder, gevoelig en capacitief voor maximale precisie en eenvoudige bediening in het openbaar.

Digitale Mixer

Merish5+ Plus heeft een krachtige Digital Mixer, voor wie live wil spelen zonder enige complicaties maar met topkwaliteit.
De Mixer heeft 2 Mic inputs, 2 Line inputs, de aansturing van de twee Track interne kanalen, Click output voor de metronoom, output voor Monitor of Koptelefoon.

Mixer beheer

De besturing van de mixer wordt beheerd door krachtige en flexibele software, waarmee alle geluidsbronnen vrij kunnen worden geëgaliseerd, effecten, volumes, routering van uitgangen en nog veel meer kunnen worden geregeld.

Backingtracks bewerken

Merish5 kan elke parameter van de achtergrondtracks bewerken en de songteksten van de nummers schrijven en synchroniseren.
Bovendien beheert het Marker en Akkoorden in verschillende formaten, ook als overlay op de tekst.

De geluiden van Merish5

Merish5 bevat meer dan 1 GB aan geluiden die in aantallen meer dan 500 Timbers, 50 Drumkits en honderden percussies zijn.
Naast deze enorme geluidsbank zijn er 70 PATCHES beschikbaar en deze kunnen worden afgespeeld door een USB Master Keyboard dat is aangesloten en rechtstreeks wordt gevoed door Merish5.

Speel Merish met een masterkeyboard


Merish5 is een echt aangenaam instrument om te bespelen, het timbbers zijn origineel en ontworpen voor degenen die graag op het podium spelen zonder complicaties: sluit je keyboard aan, start de bedieningselementen en kies de geluiden die je verkiest.
De begeleidingstrack kan blijven spelen.

Digitale recorder

Merish5 is ook een krachtige digitale recorder.
Het is heel gemakkelijk te gebruiken en zodra de volumes van verschillende bronnen in balans zijn, hoef je alleen maar op REC te drukken om te beginnen met het opnemen van je spel.

WEB-verbinding:

Merish5 maakt heel gemakkelijk verbinding met internet: via USB Wi-fi Pen, via Ethernet-kabel of zelfs via Android-telefoonhotspot.
Zodra de verbinding tot stand is gebracht, kan Merish5 de www.songservice.it betreden om de nummers te kiezen in een bibliotheek met tienduizenden bestanden.
Alles is extreem gemakkelijk en snel en het downloaden van Backing Tracks kan heel snel gebeuren! het is net alsof je ze al in je archief hebt.

De plug-ins 2019 inbegrepen in Merish5+ Plus:

GRINTA LIVE, voor het managen van uw live entertainmentavonden en voor interactie met het publiek.

AUDIO PRO voor het lezen van audio-multitrack-bestanden en om de compatibiliteit van audio- en videoformaten uit te breiden.

PROMPTER om songteksten en akkoorden te lezen op een tablet of externe slimme apparaten.

Koop achtergrondtracks op www.songservice.it

Er zijn twee opties beschikbaar voor de aankoop van begeleidingstracks:

  • Songnet prepaid tegoed. Een tegoed beschikbaar in verschillende rekeningen dat op de website kan worden gekocht en waarmee u bestanden kunt downloaden totdat het tegoed op is.
  • AllSongs abonnement. Het is een Flat-abonnement waarmee je alle achtergrondtracks in midi- en mp3-formaat kunt downloaden van www.songservice.it. Het is beschikbaar in verschillende looptijden.

Klik HIER voor Meer info en de specificaties:

M-LIVE

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)