Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Audient ID-14 MKII High-Performance USB/Audio Interface, 10In/6Out



€ 302,50
€ 259,00 € 43,50 korting
Inclusief belasting

High-Performance Audio Interface, 10In/6Out

Er zijn niet genoeg producten op voorraad



Audient ID-14 MKII High-Performance Audio Interface, 10In/6Out

De Audient iD14 (MKII) is ontworpen om uw opnamen in alle opzichten naar een hoger niveau te tillen en levert professionele audioprestaties in een compact en modern desktoppakket, waardoor u alles heeft wat u nodig hebt om thuis opnamen van studiokwaliteit te maken.

Audient Console microfoonvoorversterkers: Het professionele geluid dat u verdient

Elke iD-interface is voorzien van de Audient Console Mic Preamp, hetzelfde discrete circuitontwerp als in onze beroemde opnameconsole, de ASP8024-HE.
Ontworpen om ultralage ruis en lage vervorming te leveren met een vleugje klassieke analoge warmte, zullen de twee Audient microfoonvoorversterkers van de iD14 je het professionele geluid geven dat je verdient.

Hoe klinkt het?

De Audient mic pre is een hoogwaardig hybride discreet en opamp-ontwerp dat een zuivere, nauwkeurige en gedetailleerde vertaling van uw bron levert.

Nu is het stil

Met een ruisvloer die 30.000 keer stiller is dan het signaalniveau, worden uw opnamen met verbluffende helderheid vastgelegd.

Toonaangevende converters: Het zit hem in de details

De converters van iD14 zorgen ervoor dat je elke nuance, elk detail van je audio hoort, zodat je je opnamen naar een hoger niveau kunt tillen.
Met een ongelooflijk dynamisch bereik van 120 dB hoor je je audio nauwkeuriger, neem je betere creatieve beslissingen en ervaar je verbluffende helderheid rechtstreeks vanaf je desktop.

Luidsprekeruitgangen

Maak verbinding en luister naar je mixen via twee sets luidsprekers met de vier lijnuitgangen van iD14.
U kunt ook de extra lijnuitgangen gebruiken om audio naar een externe hoofdtelefoonversterker te sturen voor distributie naar uw artiesten.

Dubbele hoofdtelefoonuitgangen: Krachtige prestaties

Uitgerust met zowel een jack- als minijack-aansluiting en een krachtige hoofdtelefoonversterker die hoofdtelefoons tot 600 Ohm kan aansturen, is de iD14 klaar om de meest veeleisende opnamesessies aan te gaan.

JFET-instrumentinvoer: Plug en play

Ontworpen om de ingangstrap van een klassieke buizenversterker te repliceren, iD14's harmonisch rijke JFET Instrument Input is de perfecte sonische basis voor je gitaar of bas en versterkersims.

Uitvouwen via ADAT: Meer kanalen, meer mogelijkheden

Plan voor de toekomst met de digitale ingang van iD14. iD14 ondersteunt zowel ADAT als SPDIF en geeft je de mogelijkheid om tot acht extra microfoon pre-ingangen toe te voegen, zodat je je installatie kunt uitbreiden en grotere sessies kunt aangaan.

Softwaremixer: Ervaar ultralage latency

Houd het simpel met de krachtige maar intuïtieve iD Mixer.
Maak en pas hoofdtelefoonmixen met lage latentie aan, gebruik de flexibele monitorbediening of houd eenvoudig uw niveaus in de gaten - allemaal vanuit één gebruiksvriendelijke app.

Talk Back: Innovatie ontmoet communicatie

De speciale talkback-technologie van iD14 stelt u in staat om elke audiobron die op uw computer is aangesloten, zoals een ingebouwde of USB-microfoon, als uw talkback-microfoon te gebruiken, waardoor waardevolle microfoonvoorinstellingen vrijkomen voor opname.

Geavanceerde monitorbediening: Werk sneller

Versnel uw workflow met de iD-knop.
Wijs een van de geavanceerde monitoringfuncties van iD14 toe aan de iD-knop, inclusief DIM, CUT, Polarity Reverse, Mono Sum, Talkback of Cue Mix-monitoring, en ervaar volledige controle binnen handbereik.

Maak muziek

Verlies jezelf in het creatieve proces, wetende dat je opnames van studiokwaliteit krijgt vanaf het moment dat je op opnemen drukt.

Records maken

Met Audient bevind je je in goed gezelschap, want onze microfoonpres zijn gebruikt om duizenden hitrecords over de hele wereld op te nemen.

Echte fantoomvoeding: Haal het meeste uit je microfoons

Ontworpen om echte fantoomvoeding via USB te leveren, zal iD14 ervoor zorgen dat uw microfoons de kracht krijgen die ze nodig hebben om optimale sonische prestaties te garanderen.

USB-busvoeding: Binnen enkele seconden opgezet

U hoeft geen stopcontact te zoeken, want de iD14 wordt rechtstreeks vanaf uw computer gevoed via USB, zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit of prestaties.

ScrollControl: Het virtuele scrollwiel

Verander de volumeknop van iD14 in een virtueel scrollwiel en neem de controle over een verscheidenheid aan compatibele parameters op het scherm. Snel instellingen inbellen, faders aanpassen of zelfs automatisch schrijven zonder uren naar het scherm te staren.

Geheel metalen constructie: Gebouwd om te blijven bestaan

Ontworpen om dagelijks gebruik te overleven, levert iD14 audio van professionele kwaliteit in een klein maar duurzaam pakket.

Direct creëren

Gebundeld met een gratis pakket creatieve software, waaronder Cubase LE en Cubasis LE voor iOS, naast toonaangevende plug-ins en virtuele instrumenten, kun je beginnen met opnemen zodra je de doos opent.

Keyfeatures:
  • 2 x Audient Console Mic Preamps
  • Class Leading Converters
  • 1 x JFET Instrument Input
  • 4 x Line Outputs
  • Dual Headphone Outputs
  • ADAT Input for Expandability
  • Ultra Low Latency Software Mixer
  • Advanced Monitor Control
  • Scrollcontrol
  • True Phantom Power over USB
  • USB3.0 Bus Powered
  • All Metal Design
  • Free Software + Plugins

AUDIENT

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

6 ander(e) product(en)