Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Atlas Cables EOS-DD Stroom Kabel, 2.0 Meter



€ 289,00
Inclusief belasting
Er zijn niet genoeg producten op voorraad



Atlas EOS-DD Stroom Kabel

De kwaliteit van de netspanning kan een grote invloed hebben op de prestaties van hifi- en thuisbioscoopsystemen.
Voor een hoogwaardige voeding van uw componenten zijn kabels nodig die zo zijn ontworpen dat ze bestand zijn tegen zowel externe RF-interferentie als gegenereerde ruis op het net zelf.
De Eos dd-voedingskabel maakt gebruik van OFC-geleiders in een geavanceerde, volledig afgeschermde configuratie, waarmee onze 'dd'-afscherming (dual drain) voor het eerst wordt geïmplementeerd in een instapvoedingskabel.

Elektrische, radiofrequentie en elektromagnetische geluidshinder overspoelen onze huizen en ons dagelijks leven.
Onze afspeelapparatuur is aangevallen door externe hoogenergetische breedspectrumruis, zowel in de lucht als direct geïnduceerd via de netvoedingscircuits.
Wifi-netwerken, BlueTooth-apparaten, mobiele en draadloze telefoons voor huishoudelijk gebruik, 'wallwart'-stroomadapters, laagspanningslampen en dimmerschakelaars behoren tot de grootste boosdoeners die lawaai produceren.

Eos-voedingskabels zijn speciaal ontworpen om uw apparatuur naar behoren te laten werken. Gebouwd rond zeer zuivere OFC (zuurstofvrij koper) met lage weerstand, met lage serieweerstand, zeer efficiënte diëlektrica en uitgebreide afscherming, filteren Eos-stroomkabels op effectieve wijze schadelijke inkomende radiofrequentie en stroomverontreiniging uit, waardoor deze snel naar de aarde worden gedumpt.

De Eos dd maakt gebruik van onze zeer zuivere, lage weerstand, zuurstofvrije koperen (OFC) geleiders, gevat in een zeer gestabiliseerd PVC-diëlektricum.
De dd-geleiders (dual drain) en de stroomgeleiders worden vervolgens omsloten door een anti-vibratielaag en een innovatief hybride koolstofgeladen polymeer scherm. Het geheel wordt vervolgens verpakt in een koningsblauwe PVC-hoes.

De 'dd'-configuratie is een vereenvoudigde versie van de technieken die we hebben ontwikkeld voor onze hoogwaardige Mavros- en Asimi-interconnects.
Dubbele symmetrische afvoerdraden verbinden de afscherming met de kabelretour/stekkerinterface, wat betekent dat de kabel kan worden afgesloten zonder de afscherming te vervormen, draaien of mechanisch te belasten.
De voordelen zijn een consistente belasting met lage impedantie voor de stekker en een totale 360°-afscherming tegen ruis en signaalverlies veroorzaakt door RFI (Radio Frequency Interference).

Features:

  • Lengte: 2.0 Meter
  • Schuko Connector



ATLAS EOS

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)