Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Atlas Cables EOS-4DD Stroom Kabel, 2.0 Meter



€ 639,00
Inclusief belasting

Hifi Power/Stroom Kabel

Er zijn niet genoeg producten op voorraad



Atlas EOS-4DD Stroom Kabel

Het is al lang bekend dat de kwaliteit van de netspanning een merkbaar effect kan hebben op de prestaties van hifi- en thuisbioscoopsystemen.
Een schone, hoogwaardige voeding vereist kabels die bestand zijn tegen externe interferentie en ruis op het lichtnet zelf.
De Eos 4dd-voedingskabel maakt gebruik van OFC-geleiders van 4 mm² in een met aluminiumfolie afgeschermde configuratie met ons dd-systeem (dual drain) en onze nauwkeurig ontworpen netstekker.
De 4dd is speciaal ontworpen voor 'high-end' systemen en apparaten met een hoog vermogen, en is de optimale kabel om te gebruiken tussen het stopcontact en ons Eos Modular-stroomblok.

Energiebeheer is voornamelijk vereist als gevolg van de steeds negatievere impact van elektrische, radiofrequentie- en elektromagnetische geluidshinder die onze huizen en ons dagelijks leven overspoelt.
Door het toenemende gebruik van audio- en video-inhoud met hoge resolutie, is onze afspeelapparatuur aangevallen door externe hoogenergetische breedspectrumruis, zowel in de lucht als rechtstreeks geïnduceerd via de netvoedingscircuits.

Wifi-netwerken, BlueTooth-apparaten, mobiele en draadloze telefoons voor huishoudelijk gebruik, 'wallwart'-stroomadapters, laagspanningslampen en dimmerschakelaars behoren tot de grootste boosdoeners die lawaai produceren.

Eos-voedingskabels zijn geavanceerde producten die speciaal zijn ontworpen om uw apparatuur naar behoren te laten werken.
Gebouwd rond OFC met hoge zuiverheid en lage weerstand (zuurstofvrij koper), met lage serieweerstand, zeer efficiënte diëlektrica en uitgebreide afscherming, filteren Eos 4dd-kabels schadelijke binnenkomende radiofrequentie en stroomverontreiniging effectief weg, waardoor deze snel naar de aarde worden gedumpt.

Ter vergelijking: een typische huishoudelijke stroomkabel mist in vergelijking de kwaliteit van de onderdelen, afschermingslagen, dubbel afvoersysteem en anti-vibratiebehandeling die we in Eos gebruiken.
Voor maximale effectiviteit kunnen Eos-kabels het best worden gebruikt als onderdeel van een compleet energiebeheersysteem.

Features:

  • Lengte: 2.00 meter
  • Schuko connector


Klik HIER voor meer info en de specificaties.

ATLAS EOS

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)