Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Atlas Cables Asimi Ultra Luxe RCA Interlink/Interconnect, 0.75 Meter€ 4.412,30
Inclusief belasting

RCA Interlink/Interconnect

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Atlas Asimi Ultra Luxe RCA Interlink/Interconnect

De Asimi Ultra RCA is een ultramoderne puur zilveren interconnect die is ontworpen om effectief 'onzichtbaar' te zijn in de herhalingsketen en om de volledige inhoud en sfeer van de opname te onthullen zonder enig gevoel van overdreven details of helderheid.

Het oorspronkelijke doel van het Atlas Asimi-project was om een ​​volledig nieuwe kijk te geven op het kabelontwerp en, waar nodig, nieuwe technieken te ontwikkelen om een ​​kabel te creëren die de meest kritische luisteraars de komende jaren tevreden zou stellen.
 Voor deze versie van de nieuwste generatie gingen we weer terug naar de basis, waarbij we onze bestaande ontwerp- en productieprocessen opnieuw beoordeelden, verschillende constructiemethoden verkenden en experimenteerden met nieuwe materialen.

De Asimi Ultra is voorzien van puur zilveren geleiders, vervaardigd met de hoogste kwaliteit ‘Ohno Continuous Cast’ techniek voor het tekenen van puur zilver.
Zilveren kabels staan
​​in sommige kringen bekend om hun slechte geluidskwaliteit, wij geloven dat de Asimi definitief aantoont dat het probleem ligt bij laagwaardige materialen en slechte fabricage, wat resulteert in een kabel met een grove korrelige structuur die de geluidskwaliteit in gevaar brengt.
Bij de productie van Asimi daarentegen maximaliseren we de geleidbaarheid van het zilver door ervoor te zorgen dat er typisch één korrel is in ongeveer 125 meter geleider, waardoor het signaal een continu ononderbroken pad heeft - in feite heeft het signaal een sneller, schoner en directer te volgen pad.

De kabel bestaat uit een paar geleiders, elk samengesteld uit zes bundels van 12 meeraderige draden, plus een dikkere middendraad. Dit wordt op zijn beurt afgedekt door een continu koper / Mylar ™ elektrostatisch scherm en een verzilverde koperen afschermende vlecht, waardoor minimale gevoeligheid voor RF-interferentie en ruis wordt gegarandeerd.

Theoretisch is het beste diëlektricum (isolatielaag) lucht.
Het ophangen van de geleider in de open lucht zou de beste methode zijn om maximale betrouwbaarheid over te dragen, maar dit is niet erg praktisch.
Realistisch gezien is een diëlektricum nodig om de geleider te beschermen, hoewel alle conventionele diëlektrische materialen hun eigen kenmerkende vervorming en verlies opleggen aan het signaal.
We ontwikkelden een nieuwe techniek, gebruikmakend van een microporeuze PTFE (Teflon ™) -tape, die om de kerngeleiders wordt gewikkeld, vervolgens opnieuw wordt afgedekt en gestabiliseerd met behulp van een beschermend FPE (Flexible PolyEthylene) diëlektricum.
Ons proces zorgt ervoor dat de vereiste geleidergeometrie behouden blijft en biedt een grotere productieconsistentie.
Beëindiging is met onze lage massa, hoge bandbreedte, koude las XLR of Ultra RCA connectoren, die beide een minimaal effect hebben op de integriteit van het signaal.

Het resultaat is de beste kabel die we momenteel weten te maken.
Asimi is misschien meer dan enig ander product verantwoordelijk voor het feit dat Atlas nu wordt beschouwd als een van de weinige topfabrikanten wereldwijd.

De Asimi Ultra RCA-interconnect.
Ons analoog meesterwerk.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

ASIMI ULTRA LUXE

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)