Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Atlas Cables Mavros Grun Ultra Interlink/Interconnect, 1.00 Meter€ 1.485,90
Inclusief belasting

Interlink/Interconnect 1,00 Meter

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Atlas Mavros Grun Ultra Interlink/Interconnect

De Mavros Ultra RCA is vanaf het begin af aan ontworpen om de prestaties van ‘high-end’ audiosystemen aan te vullen door maximale signaaloverdracht te bereiken met minimale gevoeligheid voor valse interferentie.

De Mavros Ultra RCA maakt gebruik van de ‘6N’ (99.99997% zuiverheid) koper van de hoogste kwaliteit welke is vervaardigd met behulp van de OCC ‘Ohno Continuous Cast’ techniek.
Kabels vervaardigd met materialen van lagere kwaliteit en slechte fabricage hebben meestal een grove, korrelige structuur die de geluidskwaliteit compromitteert.
Bij de productie van Mavros maximaliseren we de geleidbaarheid van het koper door ervoor te zorgen dat er typisch één korrel in ongeveer 125 meter geleider is, waardoor het signaal een ononderbroken pad heeft, in de praktijk volgt het signaal een sneller, schoner en directer pad.

De kabel bestaat uit een paar geleiders, elk bestaande uit zes bundels van 12 multi-aderige draden, plus een dikkere middendraad.
Deze wordt op zijn beurt afgedekt door een continu koper / Mylar ™ elektrostatisch scherm met koperen afschermingsvlecht, waardoor minimale gevoeligheid voor RF-interferentie en ruis wordt gewaarborgd.

Theoretisch is lucht het beste diëlektricum (isolatielaag).
Conventionele diëlektrische (isolatie) materialen leggen hun eigen kenmerkende vervorming en verlies op aan het signaal.
Onze techniek maakt gebruik van een microporeuze PTFE (Teflon ™) tape, die rond de kerngeleiders wordt gewonden, vervolgens opnieuw wordt afgedekt en gestabiliseerd met behulp van een beschermende FPE (Flexible PolyEthylene) diëlektricum.
Dit proces handhaaft de vereiste geleidergeometrie en geeft een grotere productieconsistentie.
De beëindiging is met onze lage massa, hoge bandbreedte, koude las Ultra RCA- of XLR-connectoren, die beide een minimaal effect hebben op de integriteit van het signaal.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

MAVROS GRUN ULTRA

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)