Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Atlas Cables Ascent Ultra RCA Interlink/Interconnect, 2.00 Meter€ 1.182,70
Inclusief belasting

Interlink/Interconnect RCA, 2.00 Meter

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Atlas Ascent Ultra RCA

RCA-verbindingskabel met hoge resolutie die veel van de technologie gebruikt die is ontwikkeld voor onze veelgeprezen Mavros & Asimi-reeksen.
Onze op maat gemaakte LUXE-afwerkingsopties zijn beschikbaar op dit product.
De Ascent Ultra RCA is een breedband-interconnect die is ontworpen om de prestaties van hoogwaardige audiosystemen te maximaliseren.

De Ascent Ultra RCA-interconnectie maakt gebruik van afzonderlijke geleidende en retourgeleiders samen met een geweven koper / Mylar ™ -scherm voor maximale weerstand tegen RFI (radiofrequentie-interferentie) die ruisniveaus kan verhogen in een slecht afgeschermde kabel, wat resulteert in een verlies van detailniveau.
Twee afzonderlijke OCC (Ohno Continuous Casting) koperen geleiders met een hoog rendement / lage impedantie PEF diëlektricum worden opnieuw pseudo-gebalanceerd bedraad met als doel ruis te verminderen.
De  Ascent is uitgerust met onze Ultra RCA-connectoren met lage massa en brede bandbreedte voor volledig gebalanceerde systemen is de Ascent beschikbaar met XLR-connectoren.

Grun Coherent aardingssysteem,  het voordeel van een onafhankelijke systeemaarde.

Een van de grootste obstakels voor het bereiken van de prestatieniveaus waartoe onze apparatuur in staat is, is lawaai.
Lage niveaus van RFI (radiofrequentie) en EMI (elektromagnetische interferentie) en ruis op de signaalaarde moduleren allemaal subtiel en verlagen de algehele ruisniveaus van het systeem.

Ironisch genoeg is dit over het algemeen alleen merkbaar wanneer het wordt geëlimineerd - hoewel veel van deze 'ruis' theoretisch op frequenties buiten het bereik van ons gehoor zit.
De belangrijkste bronnen zijn ruis in de netvoeding en grondverbindingen van componenten - mobiele telefoons, 'wallwart'-laders en wifi-netwerken zijn grote overtreders, terwijl een klein percentage daadwerkelijk wordt gegenereerd in de apparatuur zelf.
 Over het algemeen is het slechter geworden met de komst van computeraudio.

Het Grun Coherent aardingssysteem lost deze problemen op door een ‘onafhankelijke’ aarde te bieden voor gebruikers van Mavros en Asimi Ultra-interconnects en Mavros-luidsprekerkabels * met de nieuwe Grun-configuratie.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

 

ASCENT ULTRA RCA

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)