Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Atlas Cables Hyper dd Ultra Interlink/Interconnect, 0.50 Meter€ 724,00
Inclusief belasting

Interlink/Interconnect, 0.50 Meter

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Hyper dd Ultra RCA / Ultra RCA Grun

De nieuwste generatie Hyper dd Ultra-interconnect biedt een verfijnd, gelijkmatig gebalanceerd geluid dat je meesleept in de muzikale uitvoering.
We kunnen optioneel een versie leveren met ons ‘Grun’ Coherent aardingssysteem.

Optimale audioprestaties via ‘trickle-down’ dd-technologie.

De geleider in de Hyper dd-kabel is een massieve kern OCC (Ohno Continuous Casting) koperen kern omringd door meerdere “bunch-stranded’  'satelliet'-geleiders van OCC-koper met hoge zuiverheid.
Ds snelheids-eigenschap van analoge kabels wordt voornamelijk bepaald door de diëlektrische prestaties van de isolator die rondom de geleider is aangebracht.

De geleiders van Hyper zijn  ingekapseld in een PEF (Foamed Polyethylene) diëlektricum, met uitstekende immuniteit voor interferentie en ruis.
De beëindiging gebeurt via onze breedband soldeervrije Ultra-connectoren met een lage massa.
Hoe minder discontinuïteiten in het signaalpad, hoe lager het niveau van signaalverslechtering en hoe beter de prestaties.

Atlas dd (‘dual drain’) systeem

Normaal afgeschermde kabels hebben last van schermvervorming wanneer ze worden voorbereid voor productie.
Als je ooit een stekker of connector hebt aangesloten die een afgeschermde kabel gebruikt, heb je dit zelf gedaan, waarbij je de afschermingsvlecht hebt geknipt en waarschijnlijk hebt gedraaid voor beëindiging.
Deze vervorming van het scherm heeft een meetbare impact, waardoor de impedantie en dus de prestaties van de kabel effectief worden gewijzigd.

Onze ‘dd’ -configuratie is gebaseerd op een vereenvoudigde versie van de technieken die we hebben ontwikkeld voor onze hoogwaardige Mavros- en Asimi-verbindingen.
Twee symmetrische afvoerdraden (elk bevestigd aan 180 ° segmenten van de plug) worden ingevoegd tussen een 100% koper / Mylar ™ folie en scherm.
Het unieke dd-systeem verbindt het scherm effectief met de kabelterugvoer / plug-interface, wat betekent dat de kabel kan worden beëindigd zonder het nauwkeurig aangebrachte scherm te vervormen, draaien of mechanisch te belasten.
De voordelen zijn het handhaven van een consistente lage impedantiebelasting naar de stekker en een totale 360 ​​° -afscherming tegen ruis en signaalverlies veroorzaakt door RFI (radiofrequentie-interferentie).

Het Hyper-assortiment omvat DIN- en XLR-afsluitopties, digitale interconnects plus enkele en bi-wire luidsprekerkabels

Hyper dd Ultra RCA Grun

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

HYPERddULTRA

Specifieke referenties

Nog geen reviews

16 ander(e) product(en)