Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Atlas Cables Element Duo Integra Stereo Kabel per meter, RCA€ 27,15
Inclusief belasting

RCA Stereo Interlink Kabel Per Meter

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Atlas Element Duo Integra RCA Stereo Kabel

Deze recente toevoeging aan de Element-familie introduceert onze nieuwe ‘Duo’ -configuratie die een ‘gebalanceerde kern’ topologie gebruikt in een enkelvoudig afgeschermde buitenmantel (in plaats van afzonderlijke kabels voor linker- en rechterkanalen).

Een stereoverbinding van de volgende generatie ontworpen voor de steeds luidruchtiger wordende thuisomgeving van vandaag.

Gebruikmakend van vier centrale multi-core geleiders bestaande uit twee identieke paren OFC (zuurstofvrij koper) draad met een zuiverheid van 99,99997%, biedt de Element Integra Duo een hoogwaardig alternatief voor onze standaard Element I/C.

Door de dwarsdoorsnede van de geleiders te verdubbelen en een twisted pair-constructie te gebruiken in een andere afschermingslaag, biedt de Duo winst in zowel absolute geluidskwaliteit als uitstekende immuniteit voor de externe RFI (Radio Frequency Interference) en EMI (Elektromagnetische interferentie) gegenereerd door mobiele telefoons, wifi-netwerken, laagspanningsverlichting, etc.

De Duo in zijn 'verenigde' enkele buitenmantel stelt ons niet alleen in staat om betere prestaties te bieden, maar zorgt ook voor eenvoudiger kabelbeheer in een typisch systeem met meerdere bronnen, waardoor de typische 'kabelspaghetti' wordt verkleind die er niet alleen slordig uitziet, maar die ook nadelig kan zijn effect op systeemruis en bromniveaus.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

ELEMENT DUO INTEGRA

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)