Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Atlas Cables Element Superior Integra RCA - RCA Interlink/Interconnect, 0.5 Meter€ 79,05
€ 63,25 € 15,80 korting
Inclusief belasting

OPRUIMING RCA - RCA Interlink/Interconnect

Laatste items in voorraad


Atlas Element Superior Integra Interconnect RCA

Ons originele Element Integra, dat in het assortiment blijft, heeft internationaal vele prijzen gewonnen en blijft een van onze meest succesvolle producten.
De Element Superior is misschien het best te beschouwen als onze ‘turbo-geladen’ versie, voortbouwend op de sterke punten van het origineel zonder de essentiële balans te verliezen die het zo goed in veel verschillende systemen laat werken.
Een ‘next generation’ -verbinding met een neutraal, dynamisch geluid, biedt een uitstekende basis voor verdere systeemupgrades.

Om de prestaties te verbeteren, begonnen we door het OCC-kopergehalte van de kabel met meer dan 20% te verhogen in vergelijking met de Element.
Een verbeterd diëlektricum van polyethyleen met een lagere diëlektrische constante biedt verbeterde bandbreedte, en het vergroten van de diameter van de kabel verbetert en stabiliseert de impedantie karakteristiek van de kabel.

Afgewerkt in een aantrekkelijk parelgrijs, is het de eerste kabel die profiteert van onze nieuwe gekalibreerde afscherming op de Integra niet-magnetische RCA-stekker - die een niveau van consistentie van beëindiging en ongehoorde betrouwbaarheid biedt op dit prijsniveau.
De Element Superior is de enige volledig 100% gekalibreerde analoge interconnect op de markt!

De Integra-connector met lage massa heeft een soldeervrije, koude lasverbinding, allemaal geoptimaliseerd om een ​​coherent, continu signaalpad te creëren met maximale weerstand tegen RFI (radiofrequentie-interferentie) die ruisniveaus kan verhogen in een slecht afgeschermde kabel.
Het resultaat is een kabel met een grote driedimensionale soundstage die een zuivere dynamische bas combineert met een verfijnde weergave van fijne details, zonder de kunstmatige schittering of helderheid die veel budgetkabels beïnvloedt.

Het Element-assortiment omvat andere analoge beëindigingsopties, aanvullende USB & digitale interconnects en luidsprekerkabels.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

ELEMENT SUPERIOR INTEGRA RCA
2 Items

Specifieke referenties

Nog geen reviews

16 ander(e) product(en)