Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

legend

van den Hul The Valley 3T Hybrid Interlink RCA/RCA, 1.0 Meter€ 313,00
Inclusief belasting

Hybrid Interlink RCA/RCA

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Instapkabel op basis van True Transmission Technology

Van den Hul is de eerste kabelfabrikant geweest die gebruik maakte een compleet metaalvrije conductor voor zijn interlinks. Het toepassen van Linear Structured Carbon (LSC) vond als eerste zijn weg in The First, Second en Third. Het veranderen van klankeigenschappen van de kabels na verloop van tijd behoorde hiermee tot het verleden. Het is niet meer dan een logische stap voorwaarts voor een producent als Van den Hul om ontwikkelingen op het gebied van niet-conventionele geleidende materialen nog eens goed onder de loep te leggen. Het resultaat van dit tienjarig onderzoek is de True Transmission Technology (3T) van Van den Hul.
 

164856_172333179470034_113275852042434_347008_4344765_n.jpg

 


Het idee is om zoveel mogelijk electronen te gebruiken om de metaalatomen te binden. Het relatieve ongemak van iets hogere impedantie wordt ruimschoots gecompenseerd door de rigide structuur van het geleidende materiaal. De voordelen van deze technologie zijn legio: geen mechanische of chemische veroudering, geen metalen lagen tussen de geleiders waardoor chemische activiteiten worden voorkomen, enorme mechanische flexibiliteit, bestand tegen grote trekkracht, complete stabiliteit bij hogere temperaturen, zeer lange levensduur, zeer korte inspeeltijden (48 uur max.), zeer hoog oplossend vermogen, geen dynamische limitaties. Al met al de geboorte van een unieke kabelserie.

 

VALLEY

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)