• Gratis levering vanaf €75
  • Eigen winkel en muziek experts
  • Deskundig advies van onze experts
  • Uitgebreide sortering

Atlas Cables Hyper Integra Interlink 3.0 Meter

Atlas Cables Hyper Integra Interlink 3.0 Meter
€255,00

Model: HYPER INTEGR

Fabrikant: Atlas Cables

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Atlas Hyper Integra Interlink 3.0 Meter

Een stereo interconnect met een hoge mate van transparantie, bij uitstek geschikt voor het verbeteren van mid-level-systemen.

De signaal conductor is een coaxiaal ontwerp van 95 strengen van OFC (Oxygen Free Copper) van 99,997% zuiverheid ingekapseld binnen een 90% dekking OFC scherm, ontworpen en gebouwd om een grote bandbreedte te combineren met een uitstekende weerstand tegen RFI (Radio Frequency Interference), dat kan verhogen geluidsniveaus in een slecht afgeschermde kabel, resulterend in een verlies van details op lagere niveaus.

De Hyper Integra is uitgerust met onze zelfreinigende (verwijder en sluit de kabel eenvoudigweg opnieuw aan om de connectors schoon te maken) Integra RCA stekker.
De lage-massa Integra connector beschikt over een soldeer-vrij, koud-lasverbinding, geoptimaliseerd om een ​​samenhangend, continu signaal pad te maken.

Het eindresultaat is een natuurlijk klinkende interconnect, die een grote open soundstage en fijne niveau van de resolutie bereikt zonder enig gevoel van overdreven 'detail' dat ioppervlakkig indrukwekkend is, maar al snel vermoeiend om naar te luisteren.

De Hyper assortiment omvat DIN & XLR beëindiging opties, digitale interconnects plus stereo en bi-wire luidsprekerkabels.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.


Bekijk de website van de leverancier

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

© 2015 Spanjaard Muziekhandel BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Herroepingsrecht