Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

DV Mark Micro 50 - 50W klasse D Gitaarversterker€ 299,00
€ 249,00 € 50,00 korting
Inclusief belasting

Micro 50 - 50W klasse D Gitaarversterker

Laatste items in voorraad


Micro 50 - 50W klasse D Gitaarversterker

Tot op de dag van vandaag kan niemand die deze super-micro 50W gitaarversterker heeft geprobeerd het volume en de klassieke geluidskwaliteit geloven die hij dankzij zijn innovatieve ontwerp in zo'n klein pakket kan geven.
De DV MICRO 50 beschikt over twee kanalen * met zeer gebruiksvriendelijke en effectieve bedieningselementen, ingebouwde nagalm, XLR Line Out plus een hoofdtelefoonuitgang en een handige mini-plug aux-ingang voor het aansluiten van een MP3-speler om te mixen met uw geluid zodat je kunt overal en altijd oefenen.
* Op kanaal 2 hebben we een handig ingebouwd overdrive pedaalcircuit toegevoegd, met meer bedieningselementen dan een eenvoudig pedaal, met complete EQ-, gain- en masterbedieningen, ze werken naast de schone kanaalbedieningen.
Het Input Special-circuit is het resultaat van verschillende testen met de meest populaire effecten, het is ontworpen om perfect te communiceren met alle effecten die het meest worden gebruikt door gitaristen.
Als er ooit een versterker voor pedalen is gemaakt, is dit het!
Deze versterker beschikt ook over een Dual Voltage Switch 120V / 240V om de versterker te gebruiken in landen met verschillende spanningen, zonder een externe converter te hoeven dragen!
 
MPT - MARK EIGENDE TECHNOLOGIE
Bij DV Mark heeft Marco De Virgiliis veel bronnen geïnvesteerd in R&D om een ​​eigen eindversterkertechnologie te ontwikkelen, ontworpen om de toon van uw instrument te respecteren en te verheerlijken.

MEER INFORMATIE

Micro 50
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

16 ander(e) product(en)