Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

legend

Lexicon Pro MX-300 Stereo Effectenprocessor€ 299,00
Inclusief belasting
Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Onze revolutionaire MX200 en MX400 veranderde alles.

Het grote geluid van een hardware Lexicon reverb - plus de mogelijkheid om die kracht te laten samenwerken als onderdeel van uw DAW workflow via PC VST en Mac AU plug-ins (32-bits).
Nu hebben we een belangrijk deel van de MX400 mogelijkheden verpakt in de ultra-betaalbare MX300.

Alle parameters van elke reverb, delay en dynamisch effect in deze krachtpatser zijn beschikbaar voor elke pc of Macintosh VST AU compatible DAW programma.
Koppel gewoon uw computer aan de MX300 met een USB-kabel en de MX300 laat zich controleren en parameters oproepen precies zoals je zou doen met een software plug-in.
Je krijgt de sonische voordelen waar alleen Lexicon hardware kan bieden ... zonder de CPU van uw computer met de extreme eisen van reverb plug-ins te belasten.

Samen met onze unieke "hardware plug-ins” voor PC en Mac®, hebben we ook MX-Edit ™ Librarian software in de verpakking bijgesloten, zodat u aangepaste programma's kunt opslaan en oproepen of een onbeperkt aantal Lexicon instellingen kunt verwerken.

We raden u aan een ernstige side-by-side luistertest van de MX300 versus vergelijkbaar geprijsde effect processors van de concurrentie.
U hoort dan waarom Lexicon de marktleider is in galm effecten.
Waarom zou je niet de ongekende kracht en connectiviteit van de MX300 aan het werk zetten?

Meer details

Als geld geen rol speelt, wordt Lexicon veel gebruikt bij veel grote evenementen., meer dan enig ander reverb merk.
Maar als geld wel een probleem is, kunt u nog steeds de rijke, gedetailleerde textuur gebruiken dat het Lexicon geluid zo uniek maakt.

Hier is een volledige arsenaal van spraak- en-instrument versterkende effecten waaronder zestien Lexicon reverbs, zeven vertragingen, echte dbx compressie en de-essing en gemoduleerde effecten die elk optreden beter zal laen klinken.

We hebben de MX300 ultra-eenvoudig in gebruik gemaakt in veeleisende live geluid situaties.
Zodra een programma is geselecteerd, heb je direct toegang tot drie parameter knoppen – ter vervanging van het scrollen door extra menu's.
U kunt een heel optreden aan presets programmeren, en ze snel opzoeken met de speciale program select knop en heldere LED-display.
Zoals elk product dat Lexicon maakt, is de MX300 ontworpen om jaren van ruzie, gedrang, load-ins, load-outs, brownouts en spanningspieken weerstaan.
Het is gewoon de meest live-reverb ooit aangeboden voor deze prijs.

Klik HIER voor de specificaties

 

 

 

 

MX300

Specifieke referenties

Nog geen reviews

3 ander(e) product(en)