Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Boss WL60 Draadloos gitaarsysteem€ 335,00
Inclusief belasting

WL60 Draadloos gitaarsysteem

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


WL-60 Wireless System

 

Draadloze vrijheid, eenvoudige visuele set-up

 

Overzicht

 

Met zijn geweldige klank, ultralage latency en moeiteloze installatie, maakt de revolutionaire WL-serie van BOSS het voor muzikanten makkelijker dan ooit om draadloos te spelen. Het WL-60 systeem past uitstekend bij podiumkunstenaars, en versmelt de eenvoud van plug-and-play met een snelle bediening. De compacte ontvanger is op maat gemaakt van pedalboards, en beschikt over een groot visueel display en direct bereikbare toegangsknoppen om snel het beste draadloze kanaal te scannen en te selecteren. Tevens aanwezig is een robuuste bodypack-zender, die compatibel is met bijna elk instrument en tot 25 uur op gewone alkalinebatterijen kan functioneren.

 

• Hoogwaardige audioprestaties met bliksemsnelle draadloze BOSS-technologie

• Automatisch 14-kanaals scansysteem maakt instellen snel en ongecompliceerd.

• Groot LCD-scherm toont kanaalstatus, sterkte van het draadloze signaal, levensduur van de batterij, en meer

• Stompbox-formaat ontvanger past makkelijk in je pedalboard

• Bodypack-zender werkt met bijna elk instrument en functioneert tot 25 uur op twee AA-alkalinebatterijen.

• Zendbereik: 20 meter/65 voet - gezichtsveld (kan variëren afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden) 

• Korte kabel van hoge kwaliteit inbegrepen voor het aansluiten van de zender op een gitaar of basgitaar

• Ontvanger gevoed door netstroomadapter of twee AA-alkalinebatterijen.

• Handige DC-uitgang op de ontvanger voor het voeden van andere pedalen (bij gebruik van de AC-adapter)

• Instrument-ingang voor gebruik van een standaardkabel - zonder de ontvanger van het pedalboard te verwijderen.

• Inbegrepen WL-60T zender ook afzonderlijk verkrijgbaar: voor back-up en voor extra podiuminstrumenten. 

 

Draadloos en bliksemsnel met BOSS

 

Uitgerust met de befaamde hoogwaardige draadloze technologie van BOSS, levert de WL-60 een uitzonderlijke geluidskwaliteit met een groot dynamisch bereik. Het systeem biedt rotsvaste audioprestaties zonder drop-outs, terwijl de toonaangevende lage latency van slechts 2,3 ms een geweldig speelgevoel biedt zonder enige vertraging. Tot 14 draadloze systemen uit de WL-serie kunnen tegelijkertijd in één ruimte worden gebruikt, zodat meerdere muzikanten samen van draadloze vrijheid kunnen genieten.*

De omgevingsomstandigheden kunnen een invloed hebben op het werkelijke aantal gelijktijdig beschikbare systemen*.

 

Visuele feedback geeft je controle

 

Met de automatische scan-functie en het informatieve display van de WL-60 verloopt het kanaalselectieproces vrijwel moeiteloos. De ingewikkelde procedures die nodig zijn bij andere systemen worden hierdoor geëlimineerd. Alle 14 kanalen worden tijdens het scanproces in één keer getoond, zodat je een volledig overzicht krijgt van de huidige draadloze omstandigheden. Dit maakt het eenvoudig om de prestaties te optimaliseren voor elke podiumsituatie, zodat je altijd de allerbeste klank bekomt. En wanneer meerdere bandleden gebruikmaken van WL-60 systemen, kan elk bandlid snel en eenvoudig aan een eigen uniek kanaal toegewezen worden.

 

In enkele seconden speelklaar

 

Door gebruik te maken van het grote LCD-scherm en de speciale paneeltoetsen op de ontvanger, verloopt het instellen van de WL-60 verbazingwekkend snel en efficiënt. Druk eenvoudigweg op de Scan-knop, wacht dan even terwijl de 14 draadloze kanalen automatisch worden gescand en de duidelijkste kanalen worden aangegeven. Selecteer vervolgens het gewenste kanaal op de ontvanger, schakel de zender in en match het kanaal. En je bent klaar om te rocken! Het LCD-scherm van de WL-60 maakt opstellen niet alleen een fluitje van een cent, maar biedt ook permanent visuele informatie over de kanaalselectie, de draadloze sterkte en andere parameters.   

 

Robuuste bodypack-zender werkt met elke gitaar of bas 

 

Compact, licht en duurzaam: de meegeleverde WL-60T zender is heel eenvoudig aan je instrumentriem te bevestigen! De zender werkt tot 25 uur lang op twee alkaline AA-batterijen, die je in enkele seconden kunt vervangen, zelfs middenin een optreden. Met behulp van het display en de selectieknoppen kun je het bedieningskanaal aanpassen vanuit je speelpositie. En omdat de WL-60T via een korte standaardkabel (meegeleverd) op je instrument wordt aangesloten, werkt hij met bijna elke gitaar of bas. Het is ook mogelijk om extra WL-60T units aan te schaffen voor het maken van back-ups of om er meerdere podiuminstrumenten mee uit te rusten.

 

Gewoon een extra pedaal in je board

 

De ontvanger in het WL-60 systeem is even groot als een standaard BOSS compact pedal en wordt op dezelfde manier van stroom voorzien als je andere pedalen, waardoor hij een eenvoudige aanvulling vormt binnen elke pedalboardopstelling. Plaats hem gewoon aan het begin van je effectketen, en sluit de uitgang van de ontvanger aan op de eerste pedaal. En dankzij de klassieke ¼-inch input jack, kun je altijd verbinding maken via een traditionele gitaarkabel wanneer dat nodig is, zonder dat je de ontvanger opnieuw moet koppelen of verwijderen uit je board.

 

Kabelklanksimulatie

 

ontstaat bij het gebruik van een gitaarkabel met standaard passieve pick-ups. Je kunt het effect ook bypassen wanneer kabelklanksimulatie niet nodig is, bijvoorbeeld wanneer je een akoestische/elektrische gitaar gebruikt met een ingebouwde voorversterker of een instrument met actieve pick-ups.

 

Stroomdistributie voor pedalen

 

Wanneer de WL-60 ontvanger gevoed wordt via een BOSS PSA-S adapter, wordt hij de stroomverdeler voor andere pedalen in je board. Door gebruik te maken van een PCS-20A daisy-chain-kabel, kun je een aantal BOSS Compact Pedals tegelijkertijd van stroom voorzien.

 

Batterijwerking voor mobiele optredens

 

Bij straatoptredens of bij het spelen van (festival)concerten die snel moeten worden opgebouwd en terug afgebroken, werken pedalen op batterijvoeding vaak het handigst. En met de WL-60 kun je tevens draadloos aan de slag. De ontvanger zorgt voor een heldere, draadloze werking tot tien uur lang op twee AA-alkalinebatterijen.

 

WL60
2019-07-15

Specifieke referenties

Nog geen reviews