Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Yamaha CLP-725RW Digitale Piano, 88 Toetsen Gewogen, Rosewood€ 1.673,00
€ 1.599,00 € 74,00 korting
Inclusief belasting

Digitale Piano, 88 Toetsen Gewogen

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Yamaha CLP-725 Digitale Piano, 88 Toetsen Gewogen

Alles wat u zich kunt wensen in uw eerste piano.
Grand Expression Modeling levert expressieve mogelijkheden die die van een vleugel benaderen, samen met de voices van de twee beste vleugels ter wereld: de Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial.

Features:

 • Nieuwe CFX- en Bösendorfer Imperial-vleugelsamples
 • CFX binaurale sampling
 • 10 voices
 • Verbeterde VRM (Virtual Resonance Modeling)
 • Grand Expression Modeling
 • GrandTouch-S™-toetsenbord met synthetisch ebbenhout en synthetisch ivoren toetsbeleg
 • 20 W x 2 versterkers
 • 12 cm x 2 luidsprekersysteem
 • Integratie Smart Pianist-app

De allure van de CLP-700-serie

De CLP-serie digitale piano's maakt gebruik van geavanceerde technologie om de beleving van het spelen op een vleugel opnieuw te recreëren, waardoor de pianist de toetsen kan spelen met veel variaties in snelheid en diepte om een onbeperkte variatie in klank te bereiken en unieke persoonlijke uitvoeringen te creëren.
Met expressieve mogelijkheden die die van een vleugel benaderen, zal de CLP-700-serie het pianospelen zo veel leuker maken dan ooit tevoren.

Gemak dat alleen digitale piano's kunnen bieden

Clavinova-piano's zitten boordevol handige functies die alleen digitale piano's kunnen leveren.
Gebruik een hoofdtelefoon om uw omgeving stil te houden en speel mee met de vooraf ingestelde songs.
Maak ook verbinding met de Yamaha-app, Smart Pianist, voor extra hulp bij oefenen op uw piano.

De pianist speelt, de piano reageert en de pianist blijft spelen.
Pianisten brengen het gevoel over dat ze willen uitdrukken, en de piano reageert, in een voortdurende uitwisseling die een dialoog tussen hen tot stand brengt.
Om te zorgen dat dit een daadwerkelijk rijke uitwisseling is, moeten zowel de pianist als de piano uitstekende expressieve capaciteiten bezitten; de piano moet gemakkelijk bespeelbaar en zeer responsief zijn, en hij moet prachtige geluiden voortbrengen.
 Piano's uit de CLP-700-serie voldoen aan al deze voorwaarden, en de inspiratie die een dialoog voortbrengt, prikkelt zeker uw verlangen naar expressie.

GrandTouch™-S-toetsenbord

Het nieuwste toetsmechaniek van Yamaha heeft een breed dynamisch bereik en een getrouwe respons op elke aanslagnuance die een breed klankkleurbeeld - van delicaat tot gedurfd - binnen handbereik van de pianist brengt.
De zeer consistente vleugelhamers repliceren de aangename respons die wordt gevoeld wanneer de hamers op de snaren slaan, waardoor een nauwkeurige controle van de toon mogelijk is.

Sterk absorberende witte toetsen van synthetisch ivoor en zwarte toetsen van synthetisch ebbenhout voorkomen wegslippen, zelfs tijdens langdurig spelen, en voelen aan als die van een vleugel.

Het repetitiemechaniek van Clavinova-toetsenborden

Het repetitiemechaniek in een vleugel beweegt de hamers snel na de aanslag weg van de snaren, om interferentie met de snaartrillingen te voorkomen.
Dit mechaniek geeft een lichte klikbeleving wanneer de toetsen zacht worden gespeeld.

De Clavinova-toetsenborden beschikken over een repetitiemechaniek dat deze sensatie teweegbrengt bij het laatste gedeelte van de toetsaanslag.
Ze zijn op een zodanige wijze ontworpen dat de klik alleen waarneembaar is bij de lichtste toetsaanslagen, vergelijkbaar met het toetsenbord van een vleugel.
Deze toetsenborden zijn aangepast om extra wrijving te bieden die de toetsrepetitie en aanspreekbaarheid in balans brengen zonder in te boeten op de speelbeleving.

Ontwerpfilosofie

Clavinova-piano's bieden uitstekende bespeelbaarheid en veelzijdige functies, samen met een verfijnd, authentiek ontwerp dat een compacte vorm combineert met moderne esthetiek op een manier die past bij het instrument dat de hedendaagse standaard voor piano's bepaalt.
De kern van het Clavinova-ontwerpconcept is hoe de pianist zich voelt wanneer hij plaatsneemt achter een Clavinova-piano.
Onnodige elementen worden verwijderd uit het gezichtsveld van de pianist om een overtuigende natuurlijke ruimte te creëren die aanvoelt als zitten achter een akoestische piano.
Dit vertegenwoordigt Yamaha's aandacht voor pianisten die op de Clavinova oefenen en op vleugels spelen - ze kunnen het podium vrij van spanning of zorgen betreden omdat alles normaal aanvoelt, zoals het hoort.
Een Clavinova-piano maakt deel uit van het dagelijkse leven van de pianist: er zijn eigentijdse accenten en kleurvariaties beschikbaar die passen bij elk interieurontwerp en elke levensstijl.

Grand Expression Modeling

De interactie en het samenspel van de hamers, dempers en snaren in een vleugel reageren op de subtielste nuances van de aanraking door de pianist, waardoor een grenzeloos toonbereik ontstaat.
De aanslag verwijst naar de controle door de pianist, niet alleen van intensiteit (zachtheid/luidheid) bij het bespelen en loslaten van de toetsen, maar ook van de snelheid en diepte waarmee de toetsen worden ingedrukt.
De Grand Expression Modeling (expressiemodellering van een vleugel) die met de CLP-700-serie wordt geïntroduceerd, vertaalt de zeer gevarieerde input van de vingers van de pianist in dezelfde grenzeloze toonvariatie van een vleugel.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

CLP725RW

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

2 ander(e) product(en)