Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Atlas Cables Element Optical Kabel, 1.00 Meter€ 46,00
Inclusief belasting

Toslink (Optische Kabel)

Laatste items in voorraad


Atlas Element Optical Kabel

Deze kabel is ontworpen voor gebruik met de optische digitale aansluitingen die zijn gemonteerd op cd-spelers / transporten en streaming audio-apparaten of platte schermen.
Typisch gebruik is om bijvoorbeeld een streamingapparaat zoals een Apple Airport Express of Sonos ‘Connect’ aan te sluiten op uw hifi-systeem.
Een digitale interconnect met een neutraal, nauwkeurig geluid, dat een waardevolle prestatie-upgrade biedt via 'freebie'-kabels.

Toslink (optische) verbindingen zijn steeds populairder geworden met de opkomst van 'dual purpose' persoonlijke audio-apparaten en DAC's, waarvan vele ook worden gebruikt als componenten in hoogwaardige thuissystemen.
Basis ‘gebundelde’ Toslink-kabels hebben echter een aantal problemen die de prestaties van het systeem nadelig beïnvloeden.
Deze problemen omvatten typisch kerngeleidermaterialen van slechte kwaliteit, slechte afstemming van geleider op connectoren en slechte aansluiting van connectoren op apparatuuraansluitingen.
Deze gebreken worden meestal gecombineerd in zeer slechte 'jitter'-prestaties, wat een korrelig, tonaal gebleekt geluid geeft dat kenmerkend is voor digitale audio van slechte kwaliteit.

Onze Toslink-kabels zijn speciaal ontworpen om deze problemen aan te pakken, met behulp van een hoogwaardige lichtgeleidende kern van PMMA (‘acrylglas’) in combinatie met nauwkeurig bewerkte en microgepolijste ABS-connectoren om een ​​efficiënte overdracht te maximaliseren.
Nauwkeurige uitlijning van de kabelcomponenten en connectoren betekent dat de kabel is geoptimaliseerd voor lage jitterprestaties, wat resulteert in een gedetailleerd maar toch soepel geluid dat bij uitstek geschikt is voor digitale apparaten.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

ELEMENT OPTICAL
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

14 ander(e) product(en)