Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

legend

van den Hul Digicoupler 75 Ohm Digitale Coaxiale Interlink 1.5 Meter€ 153,00
Inclusief belasting

Digitale Kabel Coaxiaal

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Van Den Hul Digicoupler 75ohm Digitale Coaxiale Interlink

De DIGI-COUPLER 75 Ohm is onze SPDIF digitale audio-verbindingskabel van het hoogste niveau, maar is even geschikt voor video- en HF-signaaltransport met een maximaal prestatieniveau.

De DIGI-COUPLER 75 Ohm is speciaal ontworpen met de hoogst mogelijke transmissiekwaliteit van 75 Ohm impedantieniveau SPDIF consumentenformaat digitale audio in gedachten, en is bedoeld voor zowel de kritische audiofiel als de professional.

Het speciale ontwerp van de DIGI-COUPLER 75 Ohm dekt alle aspecten die nodig zijn voor een foutloze en betrouwbare overdracht van SPDIF digitale audio op korte afstand en over grote studioafstanden en zorgt voor opmerkelijke verbeteringen in uw audiokwaliteit.
Het strikte HF-ontwerp van de kabel komt ook het transport van video- en HF-signalen tot ver in het GigaHertz-bereik ten goede.

Features:
 • De DIGI-COUPLER 75 Ohm heeft een zeer constante en nauwkeurige 75 Ohm impedantie: 75 Ohm ± 0,5 Ohm tot 3 GHz.
Dit is belangrijk, omdat het signaal anders op en neer door de kabel wordt gereflecteerd (d.w.z. staande golven).
Dergelijke signaalreflecties verslechteren de signaalintegriteit doordat het digitale audiosignaal zoals gezien aan de ontvangende kant overlapt met vertraagde replica's van zichzelf (d.w.z. signaalreflectie veroorzaakte intersymboolinterferentie).
Aan de ontvangende kant heeft dit een negatieve invloed op de D-naar
Het vermogen van een convertorklokophaalcircuit (PLL) om een ​​stabiele samplefrequentie te behouden (d.w.z. fluctuaties in het timing-interval tussen de samples van het audiosignaal treden op).
De resulterende vervorming van het audiosignaal wordt officieel "jittervervorming" genoemd en is vooral waarneembaar als verminderde resolutie en beeldvorming.

Klik HIER voor meer info.
VANDENHUL

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

11 ander(e) product(en)