Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

LD Systems CURV-500ES Portable Entertainer Array Systeem DEMO Model€ 999,00
€ 649,00 € 350,00 korting
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad


De Curv 500® Entertainer Set bestaat uit een high-performance 10 " bass reflex subwoofer en een eenvoudig te configureren -array met vier satellieten.
Met een vermogen van 460 watt RMS en een maximale geluidsdruk van 128 dB, is de Curv 500® ES het ideale geluidssysteem voor kleine evenementen en conferenties en vergaderingen.

De compacte, transport vriendelijke Curv 500® is een array-systeem met 4 in elkaar grijpende satellieten, die via een SmartLink® adapter worden bediend.
De elementen, slechts 12 x 12 cm groot, zijn uitgerust met een LD System's eigen WaveAhead® technologie.
Een 4" en drie 1" drivers zorgen voor een samenhangend en uiterst gedetailleerde weergave met hoge geluidsdruk en dynamiek.

De 10" basreflex subwoofer huisvest een Class D eindversterker en bevat een limiter, bescherming tegen kortsluiting, oververhitting, over- voltage, evenals een 4 kanaals mixer met 16 digitale effect presets en Bluetooth®. Combo en Speakon compatibel sockets bieden uitgebreide aansluitmogelijkheden, en de subwoofer is voorzien van vier digitale systeem presets , een M20 schroefdraad flens en drie ergonomische handgrepen.

De Entertainer Set kan worden gebruikt in stereo modus met een totaal van acht array satellieten (max. vier aan elke kant).
Deze variant is bijzonder nuttig bij spraaktoepassingen, waarbij basweergave niet op de voorgrond hoeft te treden.
Luidsprekers of moderators in het bijzonder waarderen de duidelijkheid, transparantie en typische voordelen van array- systemen.
Met de Power Extension set, kan de Entertainer Set nog meer power leveren op elk gewenst moment, in het bijzonder in het basbereik, dus uit te breiden naar een high-performance macht Set.

De Curv 500® Entertainer set bestaat uit een subwoofer met een mixer unit, vier satellieten , SmartLink® adapters, verlengbuis en luidsprekerkabels.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

CURV500ES
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews