Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Cyrus Audio CD-i CD Speler€ 1.795,00
Inclusief belasting

CD Speler

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Cyrus CD-i CD Speler

Cyrus cd-spelers hebben een geschiedenis van toonaangevende prestaties, maar geen enkele heeft zo constant overweldigende kritiek als de opmerkelijke Cyrus CD-i.
Door het tijdschrift “What Hi-Fi” is deze speler beoordeeld als de beste cd-speler voor zes opeenvolgende jaren.
De CD- i is zonder twijfel een van de meest invloedrijke geïntegreerde CD-spelers ooit ontworpen.
Je hebt je cd's nooit echt gehoord totdat je ze op een cd hebt beluisterd op de Cyrus CD-i.CD is het favoriete formaat voor veel audiofielen.
Als je naar opnames van bijvoorbeeld Chesky Records of Opus3 luistert, is dat moeilijk tegen te spreken, maar cd-hardware moet het respect krijgen dat het verdient.
De CD i is een van onze meest trotse prestaties als bedrijf.

Cyrus CD-i  Ontwerpfilosofie

Onze cd-spelers zijn beter omdat ze veel minder achtergrondgeluiden produceren dan de meeste.
We noemen dit onze SE of Servo-Evolution technologie.
Het principe zelf is vrij eenvoudig.
Gewoonlijk maakt het lasermechanisme (servo) dat de gegevens van een schijf leest, kleine bewegingen vrij snel heen en weer om mis-gelezen gegevens opnieuw te lezen.
Dit veroorzaakt 'servoruis' en dat beïnvloedt de 'ruisvloer' die de kwaliteit van de geluidsuitvoer.
Het belangrijkste doel van onze cd-spelers is om de gegevens op de schijf de eerste keer zo nauwkeurig mogelijk te extraheren - en dat is alleen mogelijk door een zeer zorgvuldig ontwerp en kalibratie in zowel de hardware- als software-elementen van de speler.

De Cyrus CD-i is ons ‘geïntegreerde’ model in het assortiment, inclusief een ingebouwde ‘Digital to Analogue’ converter, die die digitale gegevens omzet in een prachtig analoog signaal, met behulp van een uiterst verfijnde 32-bits DAC.
Het circuit van de CD i is ontworpen in 2 afzonderlijke secties, waardoor het product kan worden geüpgraded door de toevoeging van onze aparte voeding (de PSX R2).
Deze toevoeging isoleert het DAC-gedeelte van het product volledig, verbetert de timing en elimineert intermodulatie die de delicate analoge signaaluitvoer kan beïnvloeden.
Hoewel dit niet nodig is voor uitstekende prestaties, is deze toevoeging een waardevolle upgrade voor de serieuze audiofiel.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

CDi

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

3 ander(e) product(en)