Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Mesa Boogie SPAX7 Voorversterker buis



€ 29,00
Inclusief belasting

Speciale hoogwaardige versie van de 12AX7 / ECC83

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.



SPAX7 Voorversterker buis.

SPAX7 PREAMP BUIZEN

MESA® SPAX7-voorversterkerbuizen zijn een premium kwaliteit 12AX7 die een nog hogere standaard van algemene prestaties bieden vanwege hun ongelooflijk lage gevoeligheid voor microfonische ruis. Dit is de ultieme voorversterkerbuis om te gebruiken in toepassingen met kritische versterkingstrap, met name in eerste fase / invoerposities of andere trappen met hoge versterking in de voorversterkerbuisreeks. Deze buizen zijn geselecteerd tijdens ons rigoureuze 12AX7-testproces en wanneer ze aanzienlijk stabieler en stiller blijken te zijn in toepassingen met extreem hoge versterking, zijn ze uitgerust met een krimpfolie-afscherming, waardoor de buis verder wordt gestabiliseerd en externe interferentie en ruis worden verminderd. MESA SPAX7s leveren de laagste ruisvloer voor de hoogste gain-output. Hoewel niet vereist voor optimale prestaties, zijn SPAX7's een geweldige buis om bij de hand te hebben als reserveonderdelen en voor alle toepassingen waar de absoluut laagste ruisvloer en lage microfonische respons nodig zijn.

MESA-voorversterkerbuizen behoren tot de hoogste beschikbare kwaliteit en zijn geselecteerd vanwege hun uitzonderlijke toonbereikkwaliteit, stabiliteit, laag geluidsniveau en lage microfonie. Ze bieden het maximale niveau van high gain output met lage gevoeligheid voor microfonische ruis, terwijl ze een gebalanceerde respons produceren over het tonale spectrum die extreem levendig, open en expressief is. Alle MESA-buizen bieden een onovertroffen consistentie en betrouwbaarheid voor ELKE buizenversterker, en zeker MESA-versterkers!

Onthoud ... onze toewijding is om 's werelds beste buizenversterkers te maken. En om dat doel te bereiken, is een diepere toewijding aan buiskwaliteit vereist ... omdat de reputatie van onze versterkers ervan afhangt.

SPAX7

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)