Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

legend

Yamaha CLAVINOVA CVP-709PE Digitale Arranger Piano, Hoogglans Zwart€ 10.185,00
€ 6.450,00 € 3.735,00 korting
Inclusief belasting

DIT INSTRUMENT IS ONS DEMONSTRATIE MODEL!

Laatste items in voorraad


Yamaha CLAVINOVA CVP-709PE Digitale Arranger Piano, Hoogglans Zwart

De mooiste pianoklank en de beste pianoaanslag in de meest geavanceerde Clavinova ooit.

Van professioneel pianospel tot eenvoudig voor de eerste keer het plezier van muziek ontdekken, de CVP-709 is echt een muziekentertainmentcenter voor het hele gezin.
Het is de eerste CVP Clavinova die niet over één maar TWEE vleugels van wereldklasse beschikt (de Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial) in één digitale piano.
De functie Piano Room is uitgebreid met meer piano's en een nieuwe Session-modus met een ingebouwde opnamestudio voor het vastleggen en delen van uw muziek.
Naast het NWX-klavier (Natural Wood X, natuurlijk hout) met toetsbeleg van synthetisch ivoor, reproduceren de 88-toetsen met lineair gegradeerd hamermechaniek het unieke gewicht van elke toets over het hele klavier.
Elke toets beschikt ook over zorgvuldig aangepaste tegengewichten voor verbeterde bespeelbaarheid bij het spelen van pianissimo en betere toetsterugkeer bij snelle passages.
Het NWX-klavier beschikt ook over een echappementmechanisme dat het gevoel van een akoestische piano reproduceert aangezien het het loslaten en laten vallen van de hamer simuleert als een toets heel zacht wordt bespeeld.
Naast de pianoprestaties van de CVP-709 is er nog een schat aan interactieve muzikale kenmerken die het iedereen mogelijk maken plezier te beleven, ongeacht het niveau of ervaring.

Meer dan een eeuw pianobouwervaring culmineert in een echt modern instrument.

Ervaar een pure digitale piano met het hart van een echte vleugel.
U voelt het verschil vanaf de allereerste noten die u speelt.
De Clavinova, met een realistische aanslag en response, gekoppeld aan de onmiskenbare klank van de beste concertvleugels die ooit zijn gemaakt, levert expressieve mogelijkheden en een dynamisch bereik dat de nieuwe norm stelt voor digitale piano's van nu.

Nagenoeg elk instrument dat Yamaha bouwt is daar binnen te vinden.

Yamaha is 's werelds grootste fabrikant van muziekinstrumenten, en de CVP Clavinova's bevatten opnamen met een hoge resolutie en hoge definitie, die alleen mogelijk zijn bij een bedrijf met dit rijke erfgoed.
Super Articulation- en Super Articulation 2-voices (SA en SA2) zijn zowel uiterst geavanceerd als eenvoudig te gebruiken, waardoor u klinkt als een professional.
Hiermee hoort u de meest realistische reproducties van legato en staccato speeltechnieken die zo essentieel zijn bij het bespelen van strijk- en blaasinstrumenten.
Door simpelweg uw aanslag en speeltechniek te variëren of de pedalen te gebruiken, zullen SA- en SA2-voices aanzienlijke authenticiteit aan uw geluid toevoegen.

Wanneer u meer wilt spelen dan alleen een piano.

Een van de bepalende kenmerken van een CVP Clavinova is de veelheid van verschillende stijlen die in realtime kunnen worden bestuurd door het spelen van akkoorden op het klavier.
Begeleidingsstijlen introduceren ensembles van virtuele muzikanten aan uw spel in een groot aantal verschillende muziekgenres.
Van kleine jazzensembles tot volledige orkesten, u bepaalt welke akkoorden of harmonieën ze spelen door wat U speelt, en u bestuurt de dynamiek van het ensemble.
De stijlen, ontwikkeld door professionele sessiemuzikanten van over de hele wereld, voegen authentieke begeleiding van studiokwaliteit toe aan uw spel, zelfs als u alleen speelt.
U kunt stijlen toevoegen om uw intro's endings en fill-ins te verfraaien en zelfs songs in realtime te arrangeren.

Nu kan iedereen een hit spelen, één lampje tegelijk.

CVP Clavinova's zijn zeer geduldig: als u niet de juiste noten speelt, wachten ze tot u dat wel doet!
Dit is mogelijk dankzij de unieke Guide-functie van de CVP.
Het is de makkelijkste manier om een song te spelen: de Follow Lights-bibliotheek leert u populaire melodieën te spelen op een manier die alleen mogelijk is op een CVP Clavinova.
Volg gewoon de lichtjes noot voor noot, en volledig gearrangeerde orkestraties en arpeggio's verfraaien uw spel. Hier speelt u niet mee met een opname, de opname speelt letterlijk met U mee.
Bezoek www.yamahamusicsoft.com/followlights om nu de hele bibliotheek te bekijken.

Visit www.yamahamusicsoft.com/followlights

Maak verbinding en begin met zingen.

U kunt een microfoon aansluiten om van zingen te genieten bij uw toetsenspel of bij karaoke-songbestanden van YamahaMusicSoft.com.
Alle ingangsaansluitingen zijn handig geplaatst aan de voorkant van het instrument, onder het klavier, zodat u er snel en makkelijk bij kunt.
Alleen Yamaha kan een instrument bouwen met effecten van studiokwaliteit, zoals nagalm, echo en zelfs Vocal Harmony.
U kunt ook een draagbare muziekspeler, zoals een mp3-speler of smartphone aansluiten om van muziek te genieten via het high-definition luidsprekersysteem van de Clavinova.

NB: DEMONSTRATIE Instrumenten kunnen lichte gebruiksporen hebben.
Deze instrumenten vallen onder de volledige garantie.

CVP709PE
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

6 ander(e) product(en)