Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Acoustic Energy AE-309 Vloerstaande Luidspreker Set Prijs, Zwart



€ 1.290,00
Inclusief belasting

Vloerstaande Luidspreker, Set Prijs

Er zijn niet genoeg producten op voorraad



Acoustic Energy AE-309 Vloerstaande Luidspreker

Voortbouwend op de enorm populaire en alom geprezen 100-serie, legt de 300-serie de prestatie-lat nog hoger ...

De nieuwe 300-serie biedt meerdere upgrades ten opzichte van de 100-serie op instapniveau, allemaal ontworpen om zowel audioprestaties als esthetiek te verbeteren, passend bij zijn meer premium status.
Op maat gemaakte nieuwe driver units zijn samen ontworpen om naadloze toonintegratie te bieden, naast een lage vervorming en hoge belastingsvoordelen.
De 28 mm aluminium dome-tweeter beschikt ook over onze WDT Wide Dispersion Technology ™.
De opnieuw ontworpen 130 mm aluminium mid-bass driver maakt gebruik van een keramische aluminium sandwichconus en een langwerpig engine systeem.
De naadloze kastbehuizingen hebben een inert 18 mm MDF-materiaal met hoge dichtheid met gepatenteerde interne verstevigings technologie om de kleuring van de kast te verminderen.
Ze zijn afgewerkt in aantrekkelijk echt walnotenhoutfineer met open nerf, pianokwaliteit hoogglans zwarte of witte lakopties.

Het resultaat is een hoogwaardig afgewerkt pakket dat een verfijnde, nauwkeurige en vooral plezierige muzikale ervaring biedt.
Het belichaamt alle kwaliteiten waar Acoustic Energy bekend om staat ... en ontworpen met liefde voor muziek.

Acoustic Energy AE309

De AE309 is een nieuwe slanke vloerstaande luidspreker met compacte afmetingen, geschikt voor middelgrote tot grote ruimtes.
Net als bij de AE300-vergelijking biedt de AE309 hogere prestaties en afwerking dan zijn equivalent uit de 100-serie.

De AE309 maakt gebruik van twee nieuwste generatie 130 mm mid-bass drive units.
Met een gloednieuwe keramische aluminium sandwichconus met een ultra-ondiep profiel en een ultrahoog krachtig engine systeem met lange worp, biedt deze nieuwe driver verbeterde dispersie, uitgebreide bass slam en algehele vermogensverwerking.

Er is een nieuwe 25 mm aluminium tweeter ontwikkeld voor de 300-serie die een hoog vermogen en een lage fundamentele resonantie biedt om vervorming te verminderen.
Het belangrijkste voordeel van dit nieuwe ontwerp zijn echter de uitstekende dispersie karakteristieken dankzij onze Wide Dispersion Technology golfgeleiders.
De golfgeleiders geven de akoestische output van de tweeter vorm aan de woofer en zorgen voor een bredere sweet spot in uw luisteromgeving.

De inerte, 18 mm hoge dichtheid MDF-kast maakt gebruik van gepatenteerde verstevigings technologie die is afgeleid van de bekroonde Reference-serie, om de verkleuring van de kast te verminderen en de nieuwe transducers vrij te laten ademen binnen de luisteromgeving.
De sleufvormige kanaalpoort aan de achterkant van de luidspreker vergroot de basuitvoer en is zorgvuldig ontwikkeld om het effect van luchtturbulentie te verminderen met een schone, onvervormde basweergave.
De basis van de kast is vooraf geladen met een inert massamateriaal dat demping toevoegt en de verkleuring van de kast vermindert.
De massabelasting in combinatie met vloerspikes van 8 mm helpen de stabiliteit en bieden een solide basis voor de aandrijfeenheden om te werken zonder resonanties van de kast die in wisselwerking staan ​​met het vloeroppervlak.
Het resultaat van deze nieuwste aandrijf unit technologie en behuizingsontwerp is een slanke, krachtige vloerstaande luidspreker voor de veeleisende luisteraar wanneer verfijnde audiokwaliteit in combinatie met elegante esthetiek voorop staat.

De AE309 is afgewerkt in een keuze uit pianoglans zwart, wit of satijn fineer fineer, en past gemakkelijk in elk interieur.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.




https://i2.wp.com/www.acoustic-energy.co.uk/wp-content/uploads/2019/04/mag_logo_HFC_recommended_5_stars.png?w=1165&ssl=1https://i2.wp.com/www.acoustic-energy.co.uk/wp-content/uploads/2019/04/mag_logo_HFW_5_globes.png?w=1165&ssl=1https://i0.wp.com/www.acoustic-energy.co.uk/wp-content/uploads/2019/04/mag_logo_audio-video-poland-ae309.png?w=1165&ssl=1mag_logo_stereoplay_ae309HiFI NL Logo

 

AE309

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

11 ander(e) product(en)