Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Arturia MiniLAB 3 Universele Midi Controller, 25 Toetsen, Wit€ 119,00
Inclusief belasting

Universele Midi Controller, 25 Toetsen

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Arturia MiniLAB 3 Universele Midi Controller, 25 Toetsen

Vind je eigen flow en geniet van het maken van muziek met een plug-and-play MIDI-keyboard dat het allemaal doet.
MiniLab 3 biedt u eenvoudige bediening, goed aanvoelende toetsen en een volledig geïntegreerd alles-in-één softwarepakket dat klaar is om direct creatief aan de slag te gaan.

Ga met je flow

Eindelijk een eenvoudige toetsenbordcontroller die zich aanpast aan uw behoeften, uw stijl en uw workflow, zodat u muziek kunt maken zoals u dat wilt.
Sluit hem aan, ontdek nieuwe geluiden, geniet van eersteklas aanslaggevoelige toetsen en ga hands-on met je muziek aan de slag als nooit tevoren.

Het is zo makkelijk

U hoeft geen muziektheorie te begrijpen, productie te leren of software te kopen om van MiniLab 3 te genieten.
Beheer eenvoudig uw DAW-projecten in realtime, verken verbazingwekkende instrumentgeluiden met een paar klikken en ontvang die tracks, beats en mixen klinkt zo goed als je altijd al wilde met een workflow die geschikt is voor een professional.

Zo creatief is het

Schrijf platina-melodieën, neem massieve akkoorden op met een enkele toets, creëer binnen enkele seconden volledig op maat gemaakte synth-geluiden en nog veel meer.
Met deze controller kun je je muzikale nieuwsgierigheid volgen en ontdekken hoe ver je geluid echt kan gaan.

Het is zo veelzijdig

Speel toetsen, sla een drumloop in, maak verbinding met MIDI-apparatuur, blader door uw vooraf ingestelde bibliotheek - alles in één.
MiniLab 3 wordt vooraf in kaart gebracht voor de meeste DAW's, geeft je alle tactiele controle die je nodig hebt, en levert een volledig productieklaar pakket software en geluiden die passen bij jouw smaak van muziek maken.

Elk geluid dat je nodig hebt inbegrepen

Welke software en geluiden krijg je met MiniLab 3? Van opnamesoftware tot een bibliotheek met meer dan 4 miljoen samples, je bent helemaal uitgerust voor welke muziek je ook wilt maken.

Wat zit er voor jou in?

Wat je stijl ook is, wat je vaardigheid ook is, wat je opstelling ook is, MiniLab 3 is gebouwd om de klus te klaren - er is voor elk wat wils.

Geweldig voor beginners, geschikt voor professionals

Of je nu nieuw bent met muziekproductie of een DAW-veteraan, je hebt meer nodig dan alleen een keyboard.
U hebt plug-and-play-eenvoud nodig; je hebt flexibele opnamesoftware nodig; je moet elk aspect van je mix in een oogwenk kunnen aanpassen; je hebt toegang nodig tot fatsoenlijke geluiden en samples om je muziek te laten schitteren.
Maak je geen zorgen - MiniLab 3 heeft je gedekt.

Een paradijs voor beatmakers

Van de lo-fi tot de keiharde, MiniLab 3 is je ultieme DAW-beatmachine.
De perfecte beat-making setup vereist snelle resultaten, een hands-on aanpak en de flexibiliteit om een ​​vibe te volgen wanneer deze aanslaat.
Met MiniLab 3 kun je instrumenten bedienen, je pad-drums inslaan en je faders aanpassen met een stroom die zo vloeiend is dat je vergeet dat je een muis had.

Niet alleen voor toetsenisten

Oproep aan alle gitaristen, singer-songwriters, drummers, DJ's...
Wil je keyboardpartijen toevoegen aan je rocktracks, samples triggeren naast je drumstel of nieuwe synthgeluiden vinden voor je volgende project?
MiniLab 3 is het toegankelijke kleine doosje dat eindelijk de toetsen voor je laat werken, compleet met diepere integratie met je DAW naar keuze.

Prestatieklare draagbaarheid

Bespaar tijd met een controller die is voorbereid op inspiratie om overal en altijd toe te slaan.
Op je woon-werkverkeer, thuis, tussen de lessen of op het podium, MiniLab 3 is licht genoeg voor je rugzak, sluit naadloos aan op je computer en is klaar om je creativiteit binnen enkele seconden de vrije loop te laten.
Of je nu opneemt, optreedt of jamt met vrienden, inspiratie wacht niet - waarom zou je?

's Werelds eerste eco-ontworpen MIDI-controller

Een beter product voor het milieu betekent een duurzamere creatieve toekomst.
MiniLab 3 vertegenwoordigt een nieuwe maatstaf in milieuvriendelijk instrumentontwerp en levensduur, gebouwd om langer mee te gaan, minder afval te produceren en onze ecologische voetafdruk voorgoed te verkleinen.
Gemaakt met minimaal 50% gerecycled plastic, een gloednieuwe volledig recyclebare kartonnen verpakking en een garantie van 5 jaar, u kunt er zeker van zijn dat dit keyboard waarde en duurzaamheid serieus neemt, van fabricage tot uw muziekopstelling.

Hardware, ontmoet software

De unieke software-hardwarekoppeling van MiniLab 3 stopt niet bij Analog Lab.
Van Ableton tot Logic, Bitwig tot FL Studio of Reason, deze controller maakt gebruik van speciaal gemaakte scripts om je naadloze controle te geven over je DAW naar keuze.
U kunt instellingen aanpassen, aangepaste toewijzingen maken en zelfs in realtime rond uw project stuiteren - allemaal zonder ooit de bedieningselementen van MiniLab 3 te verlaten.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

ARTURIA

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product