HK Audio

HK Audio

HK Audio presenteert met trots PREMIUM PR: O D2, de volgende stap in de evolutie van de toonaangevende, in Duitsland geproduceerde PREMIUM PR: O luidspreker familie.
 
De PREMIUM PR: O D2-serie bestaat uit vijf DSP-gestuurde fullrange en multifunctionele luidsprekers (de PR: O 110 XD2, PR: O 112 FD2, PR: O 112 XD2, PR: O 115 FD2 en PR: O 115 XD2 ), evenals de PR: O 210 Sub D2 en PR: O 118 Sub D2 subwoofers.
De PR: O D2-serie maakt gebruik van eersteklas componenten en ultramoderne DSP-elektronica met geavanceerde FIR-filtering voor intuïtieve en praktische bediening.
De houten kasten met lage resonantie voor krachtige basweergave bieden een maximale geluidsdruk tot 132 dB .


In lijn met het modulaire principe kunnen de luidsprekers flexibel worden gecombineerd voor de meest uiteenlopende eisen, van stand-alone, 2.1 en monitoropstellingen tot full-stack applicaties.
Deze combinatieopties maken PREMIUM PR: O D2 geschikt voor een breed scala aan installaties waar uitstekende spraakverstaanbaarheid en transparante weergave vereist zijn.
Alle PR: O D2-luidsprekers kunnen samen met PREMIUM PR: O legacy-luidsprekers worden gebruikt.


De PREMIUM PR: O D2-serie heeft een grondige ontwerprevisie gekregen.
Stevige metalen roosters aan de voorkant dragen niet alleen bij aan de visuele aantrekkingskracht, maar geven de luidsprekers ook de nodige bescherming tijdens gebruik.
De nieuwe MultiGrip-handgrepen maken het hanteren van de luidsprekers een fluitje van een cent in elke positie en vergemakkelijken ook professionele tuigage met behulp van de bekende HK Audio-kantelbeugels.


De PR: O 110 XD2, PR: O 112 XD2 en PR: O 115 XD2 zijn echte allrounders die kunnen worden gebruikt als satellieten, compacte full-range luidsprekers of low-profile podiummonitors.
Hun uitgebalanceerde frequentierespons zorgt voor lage feedback en betekent dat ze kunnen worden aangepast aan verschillende toepassingen met behulp van de Music / Speech-controller.
Met 1.200 watt vermogen en krachtige DSP zijn dit krachtige en flexibele pro-audiotools, met een veilige en comfortabele bediening gegarandeerd dankzij HK Audio's MultiGrips.


De PR: O 112 FD2 en PR: O 115 FD2 zijn actieve full-range luidsprekers in de klassieke 12 "/ 1" en 15 "/ 1" formaten, en bieden een uitgebalanceerd geluidspatroon, uitstekende spraakverstaanbaarheid en royale hoeveelheden SPL.
Beiden zijn ideaal als satelliet in combinatie met de PR: O 118 SUB D2 bas, hoewel de PR: O 115 FD2's uitgebreide low-mid en basweergave - dankzij de 15 ”luidspreker - zeer geschikt is voor stand-alone gebruik zonder een extra subwoofer.
Beide hebben een vermogen van 1.200 watt en krachtige DSP, en de MultiGrips zorgen voor eenvoudige bediening en professionele rigging met behulp van de optioneel verkrijgbare HK Audio TB-45N of TB-45NQ kantelbeugels.


De PR: O 118 SUB D2 en PR: O 210 SUB D2 subwoofers bieden ondertussen diepe en krachtige low-end in de 1x 18 ”en 2x 10” woofer formaten.
Beide zijn voorzien van stereo voorversterkers en bijbehorende uitgangen, wat betekent dat ze in veel verschillende toepassingen kunnen worden gebruikt.


Rüdiger Forse, Senior Product Manager van HK Audio, zei: "PREMIUM PR: O is al decennia lang de Duitse audiostandaard, met meer dan 200.000 verkochte luidsprekers - en nu tilt D2 de familie naar een geheel nieuw niveau!
Met verbeterde prestaties, functies en uiterlijk is de D2-serie de perfecte betrouwbare on-the-road partner voor muzikanten en audio-ingenieurs . ”


Naar verwachting zal deze nieuwe lijn pro-audio luidsprekers medio september/oktober 2020 leverbaar zijn!

All comments

Leave a Reply